Dluhy v lásce

30. 6. 2011 19:21
Rubrika: Nezařazené

Znáte ten text: dluhů v lásce máme tolik...??? Poslední dobou si tuhle písničku často prozpěvuji. Dneska jsem se nad touhle částí měla konečně čas zamyslet.Není to jen zpěvavá píseň, je to úžasný text plný myšlenek!

Na co jsem přišla? Třeba na to, že dodnes jsem si o sobě myslela, že jsem člověk milující, rozdávající radost. Že opak je pravdou jsem si uvědomila, když jsem se přistihla při kritizování lidí u kterých je zřejmé, že nedostatek lásky je činí tím čím jsou. Znám lidi, kteří mě nemají rádi, už to je můj dluh v lásce. Znám lidi, kteří mi vadí, které nemám ráda, o kterých špatně mluvím - jsem KŘESŤAN, tohle bych neměla...mám tak šílené dluhy. Dluhy v lásce, které půjdou jen z těží, pokud tedy vůbec, napravit.

Ježíš řekl:,,milujte se navzájem, tak jako já jsem miloval vás." a on miloval všechny. Totálně všechny, zlé, hodné, malé, velké, ty co v něj věřily, i ty co ho přibíjeli na kříž. Miluje každého z nás, to je taaaak šílená představa, napadá mě jedinné Ježíš je totálně Boží, ale nejen on, i my jsme Boží, tak proč se tak nechováme?

Proč milujeme jen ty, co milujou nás - popravdě JE TO JEDNODUŠŠÍ, ale byl by na nás Ježíš hrdý, kdyby viděl jak přehlížíme své bližní, kteří nám ,,nesedí" vždyť co uděláme pro nejmenšího z nás, jako bychom jemu udělali. A teď ruku na srdce - Kdyby jsme v očích nenáviděné bytosti  viděli Ježíše, dokázali bychom tu osobu i nadále nenávidět???

 

Nesmíme pořád jen dělat dluhy, chci je začít splácet. TEĎ, HNED!!! Budu se snažit najít Krista v každém - v každém! :o)  Ufff

Zobrazeno 4112×

Komentáře

Lenuska

Díky, že jste si našli čas a přečetli si to...je to těžké přijímat všechny s láskou, ale věřím, že budu dělat v tomto směru pokroky, Tátovi nesahám ani po kotníky, ale můžu se o to snažit každou vteřinu, každý den, který mi ve své lásce dá. Možná právě teď mám poslední šanci splatit aspoň malý dluh....

kacarovi3

Leničko,tvůj příspěvek mě dost oslovil a to tak,že jsem se jedné dívce omluvil za můj soud o ní.Zkopíroval jsem ji kousek tvého psaní,aby pochopila tu sílu víry a lásky.Napsala jsi to přímo od srdce a to je to nejlepší,čím Bohu za jeho lásku oplácíš.Díky ti za tvá slova.Pavel.

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková